joi, 8 martie 2012

Media Galaxy - catalog produse

Media Galaxy a publicat noul catalog de produse.

Promotii la urmatoarele produse:

- Vino la Media Galaxy, in perioada 1 martie - 15 aprilie 2012, cumpara un produs ACER participant la promotie si inscrie-te, apoi, in cursa pentru cei 1000 de lei pe zi completand formularul de partcipare la concurs. Extragerile vor avea loc in fiecare zi, pe toata perioada campaniei, la orele 23:59.

- Vino la Media Galaxy, in perioada 5 martie - 15 aprilie 2012, cumpara un Samsung Galaxy Note, inscrie-te pe pagina de Facebook – Samsung Mobile Romania si primesti 400 lei pe un card personalizat ING si 6 luni TV live pe mobil.

- pentru o combina frigorifica Whirlpool primeste cadou o hota de la Media Galaxy; promotie valabile intre 25 ianuarie 2012-18 martie 2012

- Cumpara orice model de masina de spalat vase Bosch de la Media Galaxy si beneficiaza gratuit de 10 ani garantie impotriva ruginirii interiorului cuvei. Activarea garantiei se face doar prin inregistrarea online pe site-ul BOSCH in cel mult 8 saptamani de la data achizitiei.

- In perioada 2 februarie - 31 martie 2012, numai pe www.mediagalaxy.ro pentru fiecare achizitie de minim 700 lei cu cardul tau de credit Euroline Amex ai 14 rate fara dobanda + un voucher cadou pentru cumparaturi ulterioare

- Nou, numai pe www.mediagalaxy.ro! Pentru achizitii online prin credit EFG in valoare de minim 1500 lei, primesti pe loc o reducere de 150 lei. Alege produsele pe care doresti sa le achizitionezi online, opteaza pentru "Plata prin credit online EFG" in formularul de comanda si vei primi de la noi confirmarea telefonica pentru aprobarea creditului.

- Foloseste-ti cardul de credit RBS Bank in magazinele Media Galaxy si primesti pe loc 5% reducere pentru orice produs achizitionat, cu exceptia produselor prezente in cataloagele Media Galaxy in vigoare.

Nu iti impunem nicio conditionare legata de valoarea tranzactiei. Nu vei gasi nicio restrictie legata de numarul tranzactiilor pe care doresti sa le faci. Oferta este valabila in orice magazin Media Galaxy.

Singura conditie e sa-ti achiti intreaga contravaloare a cumparaturii cu cardul tau de credit RBS Bank. Oferta este valabila pana la 30 iunie 2012



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu